"Усе узгодили дуже просто": Менеджер Ф'юрі розкрив деталі переговорів з Усиком

Команди боксерів легко дійшли згоди щодо об'єднавчого поєдинку.
2023 г., 22 жовтня, 14:52
Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Спенсер Браун, менеджер чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, розповів, як проходили переговори з командою володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика про організацію об'єднавчого бою.

За словами представника британського боксера, усім зацікавленим сторонам вдалося досить легко домовитися про всі деталі майбутнього поєдинку.

"Чесно кажучи, все було дуже просто. Я зателефонував менеджеру Усика Егісу Клімасу і запитав, чи можемо ми зустрітися. Усі дали мені дозвіл на організацію бою, промоутери та всі інші сказали: "Якщо ти можеш влаштувати бій, то їдь і влаштуй його". Тож я зателефонував Егісу, ми зустрілися в Нью-Йорку, я представив його саудівцям, і загалом ми з усім розібралися".

Читайте також: "Пузатий красунчик": Усик мило звернувся до Ф'юрі

"Ми повернулися і зустрілися в Лондоні. Ми всі зібралися в кімнаті та провели там разом із усіма залученими сторонами чотири чи п'ять годин. Ми все узгодили дуже просто. Тайсон був на сьомому небі. Ми залагодили фінансові питання та все інше, нюанси, яких не бачать і не усвідомлюють люди.

Тайсон та Усик справді спілкувалися один з одним. Тайсон запросив Олександра разом із дітьми в Моркам на вихідні після його бою. Чесно, все було просто. Ми дуже легко влаштували цей бій, і ось тут ми знаходимося сьогодні. Усе було дуже легко та просто.

Тайсон сказав: "Дякую, із нетерпінням чекаю зустрічі з тобою в ринзі". Коли ми все залагодили, він сказав Усику: "Я хотів би бачити тебе в Моркамі, де я живу. Візьми з собою дітей та приїжджайте на вихідні", - сказав Браун у коментарі Boxing King Media.

Нагадаємо, також менеджер британського боксера запевнив, що Усик і Ф'юрі готуються провести бій у заплановану дату.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK