"Як він збирається підібратися до Ф'юрі?": Тренер Вайлдера оцінив шанси Нганну в бою з британцем

Малік Скотт зробив прогноз на майбутній поєдинок.
2023 г., 25 жовтня, 16:36
Френсіс Нганну / Getty Images
Френсіс Нганну / Getty Images

Тренер Деонтея Вайлдера Малік Скотт поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку між володарем титулу WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі та ексчемпіоном UFC Френсісом Нганну.

На думку фахівця, камерунець навряд чи зможе навіть скористатися своїм нокаутуючим ударом, оскільки британець цього йому просто не дозволить.

Читайте також: "Я це робив з Вайлдером і Кличком": Ф'юрі пояснив, чому його не лякає потужність ударів Нганну

"Я бачив, як він б'є великих хлопців у маленьких рукавичках, після чого у цих хлопців були напади. Якщо чесно, я сумніваюся, що Нганну навіть зможе вибрати правильну позицію, щоб ударити Тайсона. Ф'юрі знає, як поставити тебе в незручне становище, з якого ти не зможеш пробити.

Забудьте про те, що потрібно просто піти туди та вдарити. Це не мій метод. Мій метод - це позиціонування. Мій метод - це положення рук та захист. Як Нганну збирається підібратися до Ф'юрі, щоб завдати удару?

Я гарантую вам, що Нганну не працював над позиціонуванням. Мені складно говорити про цей бій, тому що я не знаю, показовий він чи все по-справжньому", - цитує Скотта Boxing News 24.

Нагадаємо, що десятираундовий бій за правилами боксу Ф'юрі - Нганну відбудеться 28 жовтня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше Ф'юрі розповів, як збирається битися з Нганну.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK