Ф'юрі - Нганну: огляд бою і результат поєдинку

До вашої уваги результат бою та огляд поєдинку Тайсона Ф'юрі проти Френсіса Нганну.
2023 г., 29 жовтня, 02:30
Тайсон Ф'юри / Getty Images
Тайсон Ф'юри / Getty Images

В Саудівській Аравії відбувся вечір боксу, головною подією якого став поєдинок між чемпіоном світу в надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі та представником світу змішаних єдиноборств Френсісом Нганну, для якого цей пой бій був дебютом на професійному ринзі в боксі.

На події зібралась максимальна кількість зіркових осіб: Кріштіану Роналду, Майк Тайсон, Конор МакГрегор, Роналдо та багато інших. Також, звісно, був тут і Олександр Усик, який домовився з Ф'юрі про бій за титул абсолютного чемпіона світу в грудні.

Тайсон Ф'юрі з'явився на публіці як завжди дуже пафосно - на троні, в короні та під пісню Pretty Woman.

Результат бою Ф'юрі - Нганну

Уже на третій секунді двобою Ф'юрі спробував завдати потужного удару, але влучив в руки Нганну. Вже через хвилину хлопці застрягли в 20-секундному клінчі, після чого довго "танцювали", аж поки в кінці трихвилинки не обмінялися цікавими атаками. Тайсон навіть влучив по опоненту, але той спокійно встояв на ногах.

В середині другого раунду Нганну загнав Ф'юрі в кут рингу, але той на досвіді зміг "пірнути в ноги" і вибратися з незручного положення. В цій трихвилинці від британця було мінімум активності в атаці, зате в клінч він ліз дуже завзято.

Френсіс зовсім не соромився йти в атаку і наносити удари, деякі з них доходили до голови "циганського короля", а сам Ф'юрі кожну свою спробу пробити завершував моментальним зближенням і обіймами. І ось в один момент Нганну підловив опонента і наніс йому такий удар, що Ф'юрі опинився в нокдауні!!! Можливо гонг врятував британця.

Раунд №4 Нганну розпочав зі спроби завершити почате, але тепер Тайсон в захисті працював набагато краще. Тим не менше, і цей період африканець може записати собі в актив. А уже в п'ятому раунді стало помітно, що Нганну трішки важко витримувати подібний темп, дихати він почав тяжче, а під кінець ще й пропустив атаку Тайсона.

Друга половина бою стартувала знову з намагань андердога йти в атаку, але Ф'юрі обороняючись завдав декілька дуже неприємних ударів в голову. 

В сьомому раунді Нганну вже дуже важко дихав і пересувався по рингу, але все одно зміг завести публіку спробою нанести потужний удар. А в один момент Ф'юрі й зовсім вдруге опинився на настилі, але цього разу він сам так відчайдушно кинувся атакувати, що не встояв на ногах і завалився на коліна перед опонентом.

І не зважаючи на всю свою втому Нганну провів прекрасний восьмий раунд. В його середині Френсіс наносив удар за ударом і не давав Ф'юрі клінчувати, здавалося, що ось-ось і "король" впаде на ринг, але британець все ж вистояв, хоч і програв цю трихвилинку під чисту.

Передостанній раунд був зовсім не чемпіонським, Нганну пересуватися важко, а тому він зайняв центр рингу і спостерігав за маневрами Ф'юрі, який в свою чергу й сам був не активним.

Фінал бою розпочався з безуспішних атак...Нганну. А Ф'юрі таке враження, навіть не хотів шукати нагоди завдати того самого удару, яким міг виграти цей поєдинок. Британець просто дострибав в ринзі до кінця, після чого почав обійматися з суперником.

І суддівським РОЗДІЛЬНИМ рішенням в цьому бою все ж переміг Тайсон Ф'юрі. Один рефері віддав перемогу Нганну з рахунком 95-94, інший з таким же рахунком віддав її Тайсону, а третій взагалі дав британцю сім виграних трихвилинок.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK