Редкач: Ф'юрі гнобить Усика заради продажу квитків, а Саша по-серйозному ображається

Боксер з українським паспортом висловився про різницю між "циганським королем" і своїм співвітчизником.
2023 г., 29 жовтня, 15:19
Іван Редкач / Boxing Scene
Іван Редкач / Boxing Scene

Відомий боксер з українським паспортом Іван Редкач в інтерв'ю одному з видань країни-терориста висловився про бій між Тайсоном Ф'юрі та Френсісом Нганну.

Редкач заявив, що саме "циганський король" є найбільш хайповим бійцем сучасності, а Усик "не продасть багато квитків" на їхній майбутній поєдинок.

Читайте також: Безмірне здивування: Реакція Усика на нокдаун Ф'юрі

"Виграли букмекери, промоутери. Багато хто почав піднімати галас про те, що Ф'юрі слабкий і так далі. Але це навіть не був бій за титул, це був 10-раундовий поєдинок із дебютантом. А дебютант заробив за перший бій більше, ніж багато чемпіонів світу в боксі за всю кар'єру.

Тайсон у такому становищі, коли він може робити все що хоче, як хоче, і з ким хоче, і це завжди буде приносити аудиторію, спонсорів, і буде шоу. Він контролює свої заходи, і робить це відмінно. Будемо вважати, що вийшло непогане і навіть непередбачуване шоу, а так би й інтриги не було, якби не легке падіння від удару дебютанта. Все добре там було і зіграно, і зроблено, і навіть з ефектом несподіванки. Це був добре оплачуваний спаринг для Ф'юрі перед боєм з Усиком.

Для Усика це могло б здатися навіть принизливим або таким, що доводить факт того, що % гонорару в їхньому контракті розподілено правильно і справедливо, бо це шоу ще раз довело, що саме Тайсон збирає стадіони, і не важливо, з ким він битиметься; це буде прибуток для всіх. Прибуток - ось як можна одним словом описати це шоу. Про Усика нічого сказати, все теж саме з тими ж нахлібниками; квитків багато він точно не продасть по світу, вся надія на Тайсона і його треш на адресу Усика. Різниця між Усиком і Тайсоном у тому, що Тайсон гнобить його для продажу квитків, а Саша ображається по-серйозному і приймає все близько. Його відповіді з командою схожі на ответочки скривджених", - сказав Редкач.

Нагадаємо, Ф'юрі переміг Нганну за очками, що багато хто сприйняв як досить контраверсійне рішення суддів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK