"Де гарантія, що його тато не ґвалтував українку?": Тренер збірної України з боксу - про допуск росіян

Дмитро Сосновський різко засудив участь представників країни-агресора у міжнародних турнірах.
2023 г., 9 листопада, 18:19
Дмитро Сосновський / ФБУ
Дмитро Сосновський / ФБУ

Тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський жорстко розкритикував допуск російських спортсменів до міжнародних змагань.

"Ну ось як брати участь в турнірах, де є росіяни? Мені кажуть, що це важливі ліцензії, медалі для країни, піднімається наш прапор. Наш прапор і так буде підніматися. У нас немає морального права через те, що наші хлопці гинуть, ми не маємо права брати участь в таких турнірах".

Читайте також: Харлан - про допуск росіян: Я вже не дивуюсь нічому, що робиться у фехтуванні

"Я йшов на це інтерв'ю, зустрів хлопця, у мене серце розривалося. Йому, може, 24 роки, а він уже на протезі. Ще життя не почалося, а він уже на протезі. А все тому, що він пішов захищати нас. І не для того, щоб ми пішли з росіянами змагатися. Завжди, коли ми змагаємося, це 50 на 50 - виграємо або програємо. Але цією участю ми їх легітимізуємо.

Кому та медаль потрібна, коли гинуть люди? Вони гинуть, а ти йдеш з гадом, що вбиває нас, змагатися? Де гарантія, що ти з ним змагаєшся, а його тато вчора не ґвалтував українку? Або дитини не вбив? Моя думка, що ми повинні їх ігнорувати, говорити їм "фе". А люди цього не розуміють", - сказав Сосновський в інтерв'ю YouTube-каналу Тайк Майсон.

Раніше Ярослава Магучіх звернулася до президента МОК, який намагається поновити у правах представників країни-терориста.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK