Джошуа та Вайлдер проведуть бої в рамках одного вечора боксу

Грандіозне шоу відбудеться у Саудівській Аравії 23 грудня.
2023 г., 12 листопада, 09:55
Ентоні Джошуа / Getty Images
Ентоні Джошуа / Getty Images

У Саудівській Аравії планують організувати великий вечір боксу за участю іменитих бійців. Захід відбудеться 23 грудня, коли мали битися чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик та володар титулу WBC Тайсон Ф'юрі, але їхній поєдинок було перенесено.

У рамках грандіозного шоу в ринг мають вийти колишні чемпіони у надважкій вазі Ентоні Джошуа (26-3, 23 КО) та Деонтей Вайлдер (43-2-1, 42 КО), але зустрінуться не між собою.

Читайте також: "Я буду коронований": Вайлдер натякнув, коли повернеться до рингу

Очікується, що Ей Джей битиметься зі шведським суперважковаговиком Отто Валліном (26-1, 14 KO), а "Бронзовий бомбардувальник" - із ексчемпіоном світу за версією WBO з Нової Зеландії Джозефом Паркером (33-3, 23 KO).

Окрім того, в рамках цього вечора боксу може відбутися бій між чемпіоном світу за версією WBA у напівважкій вазі Дмітрієм Біволом (21-0, 11) КО) і Річардом Ріверою (25-1, 19 КО).

IFL TV
IFL TV

Як повідомляє Boxing Scene, також під час боксерського шоу планують організувати поєдинки за участю колишнього претендента на титул WBA у надважкій вазі Даніеля Дюбуа (19-2, 18 КО) та конголезького суперважковаговика Мартіна Баколе (20-1, 15 KO).

Очікується, що офіційно вечір боксу в Саудівській Аравії анонсують найближчої середи, а через день Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі проведуть першу пресконференцію, присвячену їхньому майбутньому об'єднавчому бою.

Раніше промоутер Усика розповів, як організатори поставилися до перенесення бою з Ф'юрі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK