"Не такий вже він і маленький": Ф'юрі раптово змінив думку про Усика

Британський боксер несподівано адекватно оцінив свого майбутнього суперника.
2023 г., 20 листопада, 21:21
Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик / Getty Images
Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик / Getty Images

Володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі з несподіваного боку висловився про свого майбутнього суперника, чемпіона за версіями WBA, WBO та IBF Олександра Усика.

Британський боксер зазначив, що бачить у ньому гідного суперника, без насмішок про його габарити, але все ж таки впевнений, що йому під силу впоратися з українцем.

"Послухайте, він боксер, хороший боєць. Прекрасний. Тут нічого додати. Але я зроблю те, що збираюся зробити. Не такий вже він і маленький, коли я дивлюся на нього. Напевно, 190 см зросту в нього є, а це не так вже й мало. Це не маленька людина в будь-якому уявленні, але так, він дрібніший за мене.

У нього звичайний розмір, як для суперважковаговика. Це нормально. Проте я бився з багатьма його розмірів раніше. Із багатьма. Яким буде бій? Я покажу себе з найкращого боку, і він буде найкращою версією себе в ринзі".

Читайте також: "Заряджений на удари по обличчю": Ф'юрі розкрив план на бій з Усиком

"Тільки я стою на шляху Усика до домінування. Він побив усіх британських хлопців: Чісора, Джошуа, Дюбуа. Залишився лише я. Тепер він прийшов до моїх берегів, де мене досі ніхто не зміг потопити. Нехай дістає свої далекобійні гармати, тоді й побачимо. Якщо він зможе побити мене, хоч я знаю, що він не зможе, нічого не стоятиме на його шляху до повного домінування.

Чому називаю його "сосискою"? Та просто так. Це ні про що. Люди думають, що за цим стоїть великий план, і я маю його дотримуватися. Ні, я просто назвав людину "сосискою". Я не думав про це, просто зробив це. Це інстинкт", - сказав Ф'юрі у коментарі Sky Sports Boxing.

Нагадаємо, що бій за звання абсолютного чемпіона суперважкого дивізіону між Усиком і Ф'юрі відбудеться 17 лютого 2024 року у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше Усик повідомив, чи дасть реванш Ф'юрі, якщо переможе в першому бою.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK