"Треба розігнати цих паразитів": Ф'юрі дали пораду, як здолати Усика

Ексчемпіон розповів, що потрібно британцю, щоб повернути колишню форму.
2023 г., 23 листопада, 10:46
Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Колишній чемпіон світу у двох вагових категоріях Біллі Джо Сондерс розповів, що слід змінити володарю титулу WBC у надважкій вазі Тайсону Ф'юрі, щоб повернутися на попередній рівень і досягти успіху в протистоянні з чемпіоном за версіями WBA, WBO та IBF Олександром Усиком.

На його думку, непереконливий виступ британця у бою проти Френсіса Нганну є наслідком непрофесіоналізму його оточення, а йому потрібна нова команда.

Читайте також: "Лежав і скаржився": Валлін пояснив, чому Усик програє Ф'юрі

"Люди можуть мене засудити, але Нганну не зміг перемогти Ф'юрі. І це незважаючи на те що це був найгірший вечір для Тайсона. Це був його найгірший виступ, який ви коли-небудь бачили. Ви тільки й чуєте, як люди обговорюють: "Чи не здувся він? Із ним щось не так? А я чув, що він погано показав себе у спарингу”.

Йому просто треба позбутися ідіотів. Розігнати цих паразитів, які вештаються біля його ніг заради талона на їжу. Відправ їх усіх до біса. Збери нормальну команду і берися за свою роботу, після чого виходь на ринг, ставай беззаперечним чемпіоном, а потім вирушай на захід сонця", - сказав Сондерс у коментарі Keep A LukeOut.

Раніше батько Тайсона Ф'юрі розкритикував команду сина.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Тайсон Ф`юрі

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK