Менеджер Усика пояснив, за рахунок чого українець здолає Ф'юрі

У команді українського чемпіона не чекають легкого бою, але впевнені в перемозі.
2023 г., 29 листопада, 12:38
Егіс Клімас / Getty Images
Егіс Клімас / Getty Images

Егіс Клімас, менеджер володаря титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, оцінив майбутній об'єднавчий поєдинок проти чемпіона за версією WBC Тайсона Ф'юрі.

За його словами, цей бій стане для українця найбільшим викликом у кар'єрі, проте його підопічний має якості, за рахунок яких він здатний перемогти британця.

Читайте також: "Є один ключовий козир": Іменитий тренер виділив головну перевагу Усика перед Ф'юрі

"Ми дуже довго працювали над тим, щоб отримати цей бій, і ось нарешті ми це зробили. Безперечно, це не буде легкий поєдинок. Можливо, це буде найскладніший бій у кар'єрі Олександра. Усик впевнений, але водночас він добре розуміє, що необхідно виконати велику роботу. Він трудяга, хороший атлет і чудовий боєць.

Буде непросто знайти спаринг-партнерів, оскільки Тайсон Ф'юрі дуже високий, з довгими руками, у нього вкрай незручний стиль, він важкий. Тож це буде найбільшим викликом.

Але я не сумніваюся у перемозі Олександра. Її причинами стануть його робота ніг, інтелект, боксерський IQ. Я б не сказав, що Ф'юрі має велику міць. Він важкий та вішається на бійців. Так він їх виснажує. Але побити Олександра буде непросто", - наводить слова Клімаса Boxing Talk.

Нагадаємо, що бій за звання абсолютного чемпіона суперважкого дивізіону між Усиком і Ф'юрі відбудеться 17 лютого 2024 року у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше стало відомо, чи санкціонує WBC другий бій Ф'юрі з Усиком.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK