Шанс для Ломаченка та Берінчика: Хейні відмовився від усіх титулів у легкій вазі

Колишній абсолютний чемпіон продовжить кар'єру в іншому дивізіоні, звільнивши пояси.
2023 г., 30 листопада, 08:58
Девін Хейні / Getty Images
Девін Хейні / Getty Images

Колишній абсолютний чемпіон легкої ваги Девін Хейні офіційно повідомив, що відмовиться від усіх своїх титулів у цьому дивізіоні.

Американський боксер звільнить пояси перед поєдинком із володарем титулу WBC у першій напівсередній ваговій категорії Реджісом Прогрейсом, який відбудеться 9 грудня у Сан-Франциско.

"Я зробив усе, що міг у легкій вазі. Найбільшим боєм там для мене був із Джервонтою Девісом. Але оскільки його сторона не продемонструвала жодного бажання організувати поєдинок, я вирішив продовжити кар'єру в наступному дивізіоні. Я переріс легкий дивізіон, тож тепер я переходжу в першу напівсередню вагу, щоб стати чемпіоном у двох дивізіонах.

Після цього бою я розраховую стати чемпіоном у трьох дивізіонах і перейти у напівсередню вагу, якщо, звичайно, Бог дасть, я досягну успіху в цьому поєдинку", - цитує Хейні ESPN.

Читайте також: Хейні повідомив, заради якого бою міг би повернутися в легку вагу

Нагадаємо, що вакантний титул WBC у легкій вазі вже завоював Шакур Стівенсон, який нещодавно здобув перемогу над Едвіном Де Лос Сантосом. Другорядним титулом WBA володіє Джервонта Девіс, і очікується, що його буде підвищено до статусу суперчемпіона.

За вакантний пояс IBF легкої ваги на початку наступного року мають побитися колишні чемпіони Василь Ломаченко та Джордж Камбосос.

Ломаченко також є першим претендентом на титул WBO, але передбачається, що поки що він піде іншою лінією. За вакантний пояс можуть позмагатися Денис Берінчик та Ісаак Крус.

Раніше стало відомо, коли Ломаченко та Камбосос можуть провести титульний бій.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK