Раян Гарсія закрив першу поразку в кар'єрі, нокаутувавши Дуарте

Американський боєць успішно повернувся в ринг після дебютної невдачі.
2023 г., 3 грудня, 07:35
Гарсія переміг Дуарте / Getty Images
Гарсія переміг Дуарте / Getty Images

Американський суперлегковаговик Раян Гарсія (24-1, 20 КО) здобув дострокову перемогу в поєдинку з мексиканцем Оскаром Дуарте (26-2-1, 21 КО).

12-раундовий бій відбувся в ніч проти неділі, 2 грудня, на Toyota Arena у Х'юстоні, штат Техас, США, ставши головною подією боксерського шоу від промоутерської компанії Golden Boy Promotions.

Читайте також: Промоутер повідомив, з ким поб'ється переможець бою Хейні - Прогрейс

Від початку протистояння Дуарте заволодів ініціативою, діючи першим номером та чинячи тиск на суперника. Гарсії доводилося багато працювати на ногах та контратакувати. Проте з третього раунду американець почав перехоплювати перевагу, ефективно викидаючи комбінації.

Джерело: Getty Images

До середини бою Гарсія дозволив опоненту нав'язати йому ближній бій та успішно скорочувати дистанцію. Однак невдовзі американський боксер знову ввімкнув ноги і зумів зупинити супротивника у восьмому раунді. Гарсія приголомшив Дуарте лівим хуком, після чого кинувся добивати. Мексиканець опустився на настил рингу, а рефері почав відлік. Дуарте все ж піднявся, проте поєдинок був зупинений.

Таким чином, Райан Гарсія здобув дострокову перемогу, закривши тим самим свою першу поразку в кар'єрі, якої він зазнав у квітні 2023 року в поєдинку проти Джервонти Девіса.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Раян Гарсія

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK