"Це цирк": Батько Ф'юрі жорстко розкритикував команду сина, раптово похваливши Усика

Джон Ф'юрі не виключає можливості перемоги українця, якщо британець нічого не змінить у підготовці.
2023 г., 17 грудня, 11:55
Джон Ф'юрі / Getty Images
Джон Ф'юрі / Getty Images

Джон Ф'юрі, батько чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, різко висловився про підготовку сина до об'єднавчого бою проти володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика.

Ф'юрі-старший не вважає, що його син пішов на спад, а впевнений, що у його нинішньому стані винна його команда. При цьому він побоюється, що британець може зазнати поразки від українця, якщо нічого не змінить у підготовці.

Читайте також: "Винятковий талант": тренер оцінив шанси Усика в бою з Ф'юрі

"Я ніколи не казав, що мій син на спаді, тому що це не так. Це люди навколо нього, які мало що роблять. Його підготовка перебуває у занепаді, а його табір у ще більшому занепаді. Це не табір, це цирк.

Я був шокований тим, що побачив. Я бачив його в залі в Саудівській Аравії, бачив, як він спарингував три чи чотири раунди з парою хлопців. Тоді я знав, що це буде важкий вечір проти Нганну. Я подумав: "Що ти робив?" Я був стривожений, та й зараз теж.

Якщо ти не повернеш око тигра, не повернешся до старих звичок, не повернеш голод, піт, кров, лайно та сльози. Тому що Усик робить це - піт, кров, лайно та сльози. І довкола нього дисципліновані, професіональні, чудові люди. Я не думаю, що у Тайсона це є. Насправді немає.

Чи може Тайсон зазнати від Усика першої поразки у професіональній кар'єрі? Абсолютно. Якщо він не внесе жодних змін, це цілком може статися", - сказав Джон Ф'юрі у коментарі Seconds Out.

Нагадаємо, що бій за звання абсолютного чемпіона суперважкого дивізіону між Усиком і Ф'юрі відбудеться 17 лютого 2024 року у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше батько Ф'юрі зробив несподівано обережний прогноз на бій з Усиком.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK