Вайлдер - Паркер: результат бою

Колишні чемпіони світу провели очний поєдинок.
2023 г., 24 грудня, 00:53
Паркер - Вайлдер / Getty Images
Паркер - Вайлдер / Getty Images

В саудівському Ер-Ріяді в одному з двох головних боїв великого вечора боксу зустрілися Деонтей Вайлдер (43-2-1, 42 KO) та Джозеф Паркер (33-3, 23 KO).

Перші раунди пройшли досить повільно - боксери шукали нагоди, але не спішили включати активний режим, лише зрідка йдучи в наступ, а ось в четвертому декілька разів пішли розміни. Загалом, перша третина бою точно залишився за Паркером.

Вайлдер продовжував виглядати набагато менш підготовленим до бою, аніж Паркер, і в основному завдавав ударів по спині супернику, коли той намагався піти в клінч.

Неймовірним виявився восьмий раунд, в середині якого Вайлдер зміг нанести непоганий удар, але у відповідь і сам отримав. А ось під кінець трихвилинки Паркер настільки завівся, що близько 30 секунд просто викидав удар за ударом, і хоч добра половина з них не доходила до цілі, зал в Ер-Ріяді був задоволений.

Після такого стало зрозуміло - по очкам бій Деонтею не виграти, але вперед продовжив іти саме новозеландець. І лише в десятому раунді "бронзовий бомбардувальник" виглядав трішки краще, та й там, схоже, тільки через пасивність суперника.

І ось лише в останньому раунді Вайлдер дійсно прокинувся і дуже хотів завдати того, останнього удару. Тим не менше, Джозеф Паркер знав, що робить, і не дав супернику перемогти себе.

Рішення суддів читалось дуже добре, максимум, який могли віддати Деонтею - це 3-4 раунди. Чиста перемога Паркера.

Відмітимо, що в рамках цього вечора боксу перемогу також одержав чемпіон світу в першій важкій вазі Дмитро Бівол.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK