Усик назвав свою таємну зброю в бою з Ф'юрі

Українець не збирається піддаватися тиску з боку британця.
1 лютого, 13:40
Олександр Усик / ringtv.com
Олександр Усик / ringtv.com

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик висловився про мотивацію перед боєм із володарем титулу WBC у цій же ваговій категорії Тайсоном Ф'юрі.

За словами українця, він має намір увійти в історію, об'єднавши всі пояси в дивізіоні.

Читайте також: "Він Олександр, а я "Великий": Ф'юрі порівняв себе з Усиком

"Мені дуже подобається пояс the Ring. Він багато значить, тому що отримати його і такий рейтинг, дуже нелегко. Я борюся за спадщину. Не гроші. У надважкій вазі не було подібних боїв з 1999 року. Я знаю історію. Завоювання цього пояса може стати найголовнішим досягнення за всю кар'єру.

Я дійсно зараз не звертаю уваги на Тайсона. Я не дивлюся на те, що він робить. Більшість його суперників повелися на нього. Я ні. Я зосереджуюся на собі і на тому, що буду робити в рингу. Я і мій тренер дивилися його бої і готуємося до всього. Мене не хвилює, що він збирається робити. Мені все одно. Він може мене недооцінювати або переоцінювати. У мене на нього свої плани. У мене є перевага, про яку він не знає", - наводить слова Олександра Ring TV.

Бій за звання абсолютного чемпіона суперважкого дивізіону між Усиком і Ф'юрі відбудеться 17 лютого в столиці Саудівської Аравії, Ер-Ріяді.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK