Олександр Усик - Тайсон Ф'юрі: онлайн-трансляція бою 18.05.2024

Дивись текстову онлайн-трансляцію і стеж за подіями цього протистояння на ISPORT.ua. Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі зустрінуться в поєдинку в рамках суперважкої ваги.
22 квітня, 13:50
Усик - Ф'юрі: онлайн-трансляція бою / skysports.com
Усик - Ф'юрі: онлайн-трансляція бою / skysports.com

У суботу, 18 травня, в столиці Саудівської Аравії, Ер-Ріяді, відбудеться вечір боксу, головною подією якого стане бій за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.

У рингу зійдуться володар титулів WBА, WBO, IBF, IBO і журналу The Ring Олександр Усик і чемпіон світу за версією WBС Тайсон Ф'юрі.

Уперше з 1999 року "королівський дивізіон" отримає абсолютного чемпіона світу. Останнім таким був Леннокс Льюїс, проте на його рахунку було три пояси, зараз - чотири.

Читайте також: Олександр Усик - Тайсон Ф'юрі: де дивитися бій 17.02.2024

Раніше мегафайт був запланований на 17 лютого, проте через розсічення, яке Ф'юрі отримав під час спарингу в тренувальному таборі, подію вкотре довелося перенести, тепер - на 18 травня.

Дивитися текстову онлайн-трансляцію бою Усик - Ф'юрі

На ISPORT буде доступна текстова трансляція бою Усик - Ф'юрі де можна дивитися поточний перебіг змагання та подій. Поєдинок відбудеться 18 травня і розпочнеться орієнтовано близько 23:30 за київським часом.

Офіційним транслятором мегафайту по всьому світу буде спортивний стрімінговий сервіс DAZN. В Україні також буде доступна трансляція на цій платформі в режимі PPV (Pay-per-view).

Читайте також: Олександр Усик - Тайсон Ф'юрі: прогноз на титульний бій

У своєму останньому поєдинку український боксер зійшовся з представником Великої Британії Даніелем Дюбуа. Усик зумів перемогти нокаутера технічним нокаутом у восьмому раунді.

Володар пояса WBC провів виставковий бій у Саудівській Аравії проти Френсіса Нганну. Зірка UFC, який перебрався в бокс, чинив гідний опір і навіть відправляв "Циганського короля" в нокдаун. Попри це, перемогу роздільним рішенням суддів здобув Ф'юрі.

У контракті боксерів, який вони уклали з представником Саудівської Аравії, прописаний бій-реванш. Тож Усик і Ф'юрі в майбутньому цілком можуть знову опинитися в рингу.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK