Набридли переноси: Усику та Ф'юрі загрожує величезний штраф у разі відмови від бою

Причому постраждає від цього штрафу кишеня самого винуватця чергового зриву поєдинку.
3 лютого, 23:29
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик / Getty Images
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик / Getty Images

Бій за звання абсолютного чемпіона світу в вагомій вазі між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі ледь не зірвався через травму британця.

Спочатку поєдинок мав відбутися 17 лютого. Після інформації про розсічення у "Циганського короля" сторони домовилися про перенесення бою на весну.

Однак невизначеність щодо цієї зустрічі набридла голові управління з питань розваг Саудівської Аравії Туркі Аль аш-Шейху.

Як повідомляє Суспільне, у договорі про проведення чемпіонського поєдинку з'явився новий пункт, який може вдарити по гаманцю одного з боксерів.

За інформацією джерела, йдеться про грошову компенсацію. Якщо один із бійців не зможе вийти на ринг, він буде зобов'язаний виплатити своєму опоненту 10 мільйонів доларів.

"Остання спроба, коли ми можемо провести цей бій, і я визначив дату — 18 травня. Я маю гарантії від обох боксерів — 10 мільйонів (доларів), якщо хтось відмовиться від бою (отримає його суперник). 10 мільйонів не від нас, ми гарантуємо це — 10 мільйонів з їхніх особистих коштів", - заявив Аль аш-Шейх.

Читайте також: Кривдник Ф'юрі розповів, як завдав йому травми, яка зірвала бій з Усиком

Нагадаємо, що Усик та Ф'юрі намагаються зійтися на одному рингу з 2022 року. Спочатку українець і британець не змогли зійтися за умовами контракту, після чого Ф'юрі відмовився битися з Усиком наприкінці грудня 2023 року.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK