Спіритуальна реабілітація чи інше: чат-GPT придумав, як Ф'юрі вкотре "відморозитися" від Усика

ISPORT вирішив допомогти британцю відмінити і наступний бій проти українця.
4 лютого, 11:15

Безперечно, Тайсон Ф'юрі крутий боксер, але його "боксерська спадщина" буде досить неоднозначною через його поведінку. Особливо, через його вміння переносити чи навіть відміняти поєдинки з сильними опонентами.

Ось вкотре його бій переноситься, цього разу на три місяці (начебто).

Але раптом і в травні Ф'юрі вирішить, що краще перенести поєдинок? Яку причину вигадати цього разу? Ми звернулися за допомогою до штучного інтелекту. Чат GPT допоміг нам підібрати для британського суперважковаговика п'ять ідеальних "відмазок" від бою, та ще й прокоментував кожну з них. 

Спіритуальна реабілітація

"Тайсон Ф'юрі може заявити, що він знаходиться в процесі спіритуальної реабілітації та духовного зростання, і бажає приділити час цьому аспекту свого життя, уникаючи боїв".

Ми запитали в штучного інтелекту, а що ж воно таке, ця спіритуальна реабілітація. За його словами - це процес, пов'язаний із зміною чи вдосконаленням духовного стану особи, її цінностей та життєвого погляду.

Наукові експерименти

"Ф'юрі може пояснити, що він зараз втілюється в роль наукового експериментатора та вивчає вплив різних тренувань на фізичний стан, і він хоче призначити період для детального дослідження", - каже нам GPT.

Ну тут навіть схоже на правду, Ф'юрі ще той експериментатор.

Культурний обмін

"Боксер може сказати, що він вирішив приділити час культурному обміну, досліджуючи різноманітні аспекти світової культури, і це важливіше за бій в даний момент".

Циганський король і дійсно міг би поїхати вивчати інші культури і вже на наступний бій виходити не королем, а умовним Вождем вікінгів чи якимсь Султаном.

Стратегічний пауза

"Тайсон Ф'юрі може висловити думку, що він прагне стратегічно вибирати бої та робити паузи для збереження своєї фізичної та психічної енергії для найважливіших поєдинків".

Якщо чесно, здається саме це Ф'юрі здебільшого і робить.

Спільний бізнес

"Ф'юрі може заявити, що він зараз зафіксований на створенні власного бізнесу чи проекту, що вимагає його повноцінної уваги, і він вирішив тимчасово відмовитися від боїв".

Найкраще, якщо спільний бізнес буде з Усиком.


На ISPORT можна ознайомитися, що відомо про черговий перенос поєдинку за участі Тайсона Ф'юрі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK