"Він часто плачеться через це": промоутер Ф'юрі назвав слабке місце Усика

Воррен згадав скандальний бій українця і Дюбуа.
8 лютого, 16:16
Френк Воррен / Getty Images
Френк Воррен / Getty Images

Френк Воррен, промоутер чемпіона WBC у суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО), поділився думкою щодо майбутнього бою свого клієнта проти володаря титулів WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 КО).

За словами фахівця, українець не витримує ударів по корпусу.

Читайте також: "Це їхні проблеми": Вайлдер зізнався, як сприйняв зрив бою Усик - Ф'юрі

"Я був на останньому поєдинку Усика, в якому він боксував проти Даніеля Дюбуа. На мій погляд, Даніель завдав чистого удару. Усик скористався ситуацією і взяв чотирихвилинну паузу. Він і раніше скаржився і стогнав, коли його ловили ударами в корпус.

Зараз битиметься проти Ф'юрі, майстра отримувати перевагу через будь-яку слабкість. Але із сильним рефері подібної нісенітниці не буде.

Усик часто це робить, він плачеться рефері через удари по корпусу, як це було в його попередніх боях. Але якщо поєдинок обслуговуватиме хороший рефері, то я буду радий, і я буду набагато впевненішим у Тайсоні в цьому бою, ніж був до поєдинку Усика з Дюбуа", - наводить слова промоутера Sky Sports Boxing.

Нагадаємо, бій Усика проти Ф'юрі було відкладено через розсічення, яке Тайсон отримав у спарингу з Агроном Смакічі. Тепер їхній поєдинок відбудеться 18 травня в Саудівській Аравії.

Раніше українець Усик, як готується справлятися з ударами Ф'юрі по корпусу.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK