"Пара м*даків": Промоутер Ф'юрі визвірився на команду Усика через сумніви щодо травми британця

Представник "Циганського короля" жорстко відреагував на висловлювання української сторони.
11 лютого, 14:35
Френк Воррен / Getty Images
Френк Воррен / Getty Images

Френк Воррен, промоутер чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі, грубо відповів промоутеру Олександру Красюку та менеджеру Егісу Клімасу, які представляють інтереси володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика, на їхні сумніви щодо розсічення британця, через яке вкотре перенесли бій.

Представник "Циганського короля" висловив нерозуміння, як можна не вірити у очевидне.

Читайте також: "Точно є "щур", ми перериємо все": Менеджер Ф'юрі занепокоєний зливом інформації про спаринги

"Вони - пара муд*ків. Це те, ким вони є. Вони продовжують говорити про це. Це навіть уже не смішно. І знаєте що? Усі, хто це слухає - ідіоти. Так, вони тупі ідіоти, тому що вважають, що Тайсон заплатив усі свої гроші, щоб зробити це. На якій планеті вони живуть?

Звідки це пішло? Я думаю, що це пішло від ідіотів. Ідіоти підгодовують ідіотів. Вони розпочали це від першого дня. Пам'ятайте, як минулого року вони казали: "Тайсон зніметься з бою, Тайсон не хоче битися з нашим бійцем". Вони називали Ф'юрі "жадібним пузом" і робили інше л*йно. Скільки людей зачепилися за це та зробили свої висновки?

Коли я зіткнувся з Алексом Красюком віч-на-віч перед камерами і сказав йому все це, він просто опустив голову вниз, оскільки знав, що це нісенітниця. Вони продовжують просувати це л*йно людям, які хочуть це слухати", - сказав Воррен у коментарі Boxing News.

Нагадаємо, що запланований на 17 лютого бій Усик - Ф'юрі перенесли на 18 травня. Поєдинок відбудеться у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше повідомлялося, що Ф'юрі жорстко полаявся з менеджером Усика, відповівши на образи.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK