"Занадто багато змінних": Ексчемпіон оцінив грандіозний план Ф'юрі на п'ять боїв

Карл Фроч проаналізував намір "Циганського короля" влаштувати кілька мегафайтів.
13 лютого, 19:02
Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Колишній чемпіон світу Карл Фроч сумнівається, що володарю титулу WBC у надважкій вазі Тайсону Ф'юрі вдасться реалізувати його грандіозний план на п'ять боїв.

Раніше "Циганський король" заявив про намір двічі побитися з Олександром Усиком, двічі зустрітися в ринзі з Ентоні Джошуа та провести реванш із Френсісом Нганну.

Читайте також: П'ять боїв, два - з Усиком: Ф'юрі виступив із заявою про грандіозні плани

"Є апетит до всіх цих боїв. Безумовно, реванш із Усиком залежить від того, як складеться перший бій. Якщо Усик жорстко поб'є і перебоксує Ф'юрі, то Тайсон зрештою може подумати, що у нього немає бажання та енергії повертатися на ринг. У нього достатньо грошей, щоб провести решту життя на безлюдному острові. У якому психологічному стані він знаходиться?

Рухаємось від першого бою з Усиком далі. У нас є поєдинок з Ентоні Джошуа. Ми все ще хочемо побачити Ф'юрі проти Ей Джея, але все залежить від того, як Джошуа поб'ється з Нганну, а Ф'юрі - з Усиком. Потенційно Тайсон проведе два поєдинки з Усиком і два - з Джошуа. Я не думаю, що він хоча б раз поб'ється з Ентоні. Але Ф'юрі говорить про те, що теоретично може статися, бо це те, що ми хочемо побачити.

Реванш із Нганну залежить від того, як з ним поб'ється Ей Джей. Тут занадто багато змінних, і це не кажучи вже про згадані імена", - наводить слова Фроча Mirror.

Раніше Фроч оцінив шанси Джошуа стати абсолютним чемпіоном світу.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK