Гірн запропонував Альваресу свого клієнта в якості майбутнього опонента

Промоутер хоче організувати поєдинок бійців Мексики та Пуерто-Ріко.
24 лютого, 10:53
Едгар Берланга / Getty Images
Едгар Берланга / Getty Images

У травні на ринг планує повернутися абсолютний чемпіон світу у другій середній вазі Сауль Альварес.

І оскільки суперника 33-річного мексиканця ще не визначено, відомий промоутер Едді Гірн вирішив висунути на цю роль свого клієнта Едгара Берлангу.

"Він сподівається на чемпіонство світу, і оскільки у Канело Альвареса нині немає суперника на 4 травня, ми помістимо ім'я цієї людини в капелюх з іменами претендентів після його вражаючого виступу в суботу ввечері", - цитує Гірна talkSPORT.

"Я оголошую про це зараз. У Канело немає суперника. Якщо Берланга переможе вражаючим стилем - Мексика проти Пуерто-Ріко 4 травня".

Варто зазначити, що Берланга зустрінеться з непереможеним ірландцем Падрейгом МакКрорі у суботу, 24 лютого. У разі перемоги 26-річний пуерториканець сподівається отримати бій з Альваресом.

"Я повинен по-справжньому викластися на повну в цьому бою. Я повинен зробити заяву. Я повинен зробити свою справу і виглядати при цьому феноменально. Я відчуваю, що саме тут я заслужу перший бій з Канело в 2024 році", - заявив Берланга.

Нагадаємо, що сам Сауль Альварес виключив можливість проведення бою з Теренсом Кроуфордом, оскільки незалежно від результату поєдинку його критикуватимуть.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK