Фундора "розбив" Цзю і завоював два чемпіонські титули в середній вазі

Боксери провели дуже кривавий поєдинок, який завершився доволі сенсаційною перемогою.
31 березня, 07:59
Тім Цзю та Себастьян Фундора / Getty Images
Тім Цзю та Себастьян Фундора / Getty Images

Минулої ночі в Лас-Вегасі, штат Невада, відбувся вечір боксу, головною подією якого став поєдинок за два чемпіонські титули.

На кону стояли вакантний пояс чемпіона світу у першій середній вазі за версією WBC, а також пояс чемпіона за версією WBO, який належав австралійцю Тіму Цзю (24-1, 17 КО). Йому ж протистояв американець Себастьян Фундора (21-1-1, 13 КО).

Хоча претендент володів помітною перевагою у габаритах, агресивніше на початку поєдинку виступив чемпіон, який відзначився аперкотом.

Читайте також: Шевадзуцький дав бій Кубрату Пулєву, але програв

Вже зовсім скоро на рингу пролилася кров: голова Цзю познайомилася з ліктем опонента, а у Фундори був розбитий ніс і йшла кров з рота.

Потім боксери влаштували криваву бійню, в якій досить комфортно почував себе американець - Себастьян грамотно використовував дистанцію і довжину своїх рук.

Цзю спробував скоротити дистанцію, і хоча це в нього не завжди виходило, його влучання були якіснішими.

Друга половина бою проходила під перевагою Фундори, який наближався до своєї перемоги. Цзю намагався повернути хід поєдинку під свій контроль.

Однак було вже пізно - Себастьян Фундора переміг роздільним рішенням суддів (112-116, 116-112, 115-113) і завоював два пояси чемпіона світу в першій середній вазі.

Нагадаємо, що на ISPORT можна ознайомитись із оглядом поєдинку, в якому Сергій Богачук перебоксував Браяна Мендозу та став тимчасовим чемпіоном світу.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Тім Цзю

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK