Президент IBF розповів, чи втратить Усик пояс організації через реванш із Ф'юрі

Українському чемпіону озвучили умову для збереження титулу.
23 травня, 09:48
Олександр Усик / Getty Images
Олександр Усик / Getty Images

Президент Міжнародної боксерської федерації (IBF) Деріл Піплс прокоментував інформацію про те, що абсолютного чемпіона суперважкого дивізіону Олександра Усика буде позбавлено титулу організації через неможливість проведення обов'язкового захисту на користь реваншу з Тайсоном Ф'юрі.

За словами голови IBF, команда чемпіона може подати прохання про виняток із правил, що дасть боксеру можливість зберегти пояс.

Читайте також: Олександр Усик очолив рейтинг P4P від ESPN

"Правило говорить, що не можна прописувати в контракті пункт, який гарантує тобі реванш, якщо це заважає обов'язковому захисту. Це не секрет серед промоутерів. Усі тим чи іншим чином знають про наслідки таких пунктів. Ми вже проходили цей шлях раніше.

Щодо правил IBF, будь-який чинний чемпіон може попросити про виняток. Будь-який чинний чемпіон може попросити про виняток щодо будь-якого правила IBF. У команди Усика є право це зробити. Чому він цього не зробив? Я не знаю.

Не знаю, чи буде бій Хрговіч - Дюбуа титульним. Зараз у ньому на кону не стоять якісь титули. Це наразі. Я впевнений, що люди ухвалюють рішення за лаштунками перед тим, як зв'язатися зі мною.

Якщо команда Усика попросить про виняток, це питання розгляне рада директорів IBF. Якщо вона надасть виняток, тоді, найімовірніше, будуть прийняті спеціальні умови. Це все рішення менеджерів та промоутерів", - наводить слова Піплса Boxing Scene.

Нагадаємо, раніше промоутер Ф'юрі зробив важливу заяву про реванш із Усиком.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK