"Він мало не вбив його": Альварес виконав прохання фаната, про яке той відразу ж пошкодував

Навряд чи хтось захоче повторити "подвиг" цього шанувальника мексиканця.
24 травня, 00:12
Сауль Альварес / Getty Images
Сауль Альварес / Getty Images

Сауль Альварес чудово проводить 2024 рік. Нещодавно він переміг Хайме Мунгію, захистивши статус абсолютного чемпіона світу у другій середній вазі, заодно завдавши співвітчизнику першої поразки у професійній кар'єрі.

Поки що 33-річний мексиканець відпочиває, чекаючи на підтвердження наступного титульного поєдинку. Але бокс не залишає його навіть у повсякденному житті.

Як повідомляє talkSPORT, під час одного із заходів, на якому був присутній Канело, фанат звернувся до чемпіона з незвичайним проханням – врізати йому по животу.

Альварес вирішив здійснити мрію шанувальника, про що той, мабуть, одразу ж пошкодував, адже після удару він відлетів назад в агонії від болю.

Читайте також: "Буде великий бій": Саудівці хочуть звести в ринзі Альвареса та Кроуфорда

Фанати швидко відреагували на відео. Один із них написав: "Бро намагався його вбити. Він мало не вбив його". Інший додав: "Братан, цей хлопець, напевно, тиждень матиме внутрішню кровотечу".

Третій навіть заявив: "Це смішно, наче йому за це заплатили, лол". Ще один коментатор підсумував: "Сподіваюся, він дав йому урок, як не слід приймати удари професійного боксера".

Сауля Альвареса пов'язують із поєдинком проти Девіда Бенавідеса. Однак американець спочатку зустрінеться з Олександром Гвоздиком у бою за вакантний титул тимчасового чемпіона WBC. Цей поєдинок відбудеться 15 червня у Лас-Вегасі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Сауль Альварес

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK