"Він став жертвою": Команда Раяна Гарсії озвучила причину проваленого тесту на допінг

Представники боксера заперечують, що він вживав заборонені речовини навмисно.
31 травня, 20:39
Раян Гарсія / Getty Images
Раян Гарсія / Getty Images

Команда юристів на чолі з Дареном Чавесом, що представляє інтереси американського суперлекговаговика Раяна Гарсії, виступила із заявою щодо проваленого тесту на допінг перед боєм з чемпіоном світу за версією WBC Девіном Хейні.

Представники американського боксера наполягають на невинуватості свого клієнта, стверджуючи, що заборонені речовини потрапили до його організму не навмисно, а з харчовими добавками.

Читайте також: Повторна допінг-проба Раяна Гарсії дала позитивний результат

"Результати випробування зразків двох добавок, заявлених Раяном Гарсією у формах допінг-контролю VADA, підписаних 19 і 20 квітня, дали позитивний результат на остарин. Це підтверджує те, що ми постійно стверджували: Раян став жертвою зараження добавками і ніколи навмисно не використовував будь-які заборонені речовини чи речовини, що підвищують продуктивність.

Будь-які заяви про протилежне, які ставлять під сумнів чесність Раяна як чистого бійця, однозначно помилкові та наклепницькі. Протягом своєї кар'єри Раян добровільно складав численні тести, всі з яких дали негативні результати, що підкреслює його відданість чесній та чистій конкуренції.

Наднизькі рівні остарину, виявлені в пробах, у мільярдних частках грама, а також у зразку його волосся, доводять забруднення харчовими добавками, а не навмисне вживання. Результати нещодавніх випробувань підтверджують це", - ідеться у заяві команди юристів, опублікованій на BoxingScene.

Раніше стало відомо, скільки може пропустити Раян Гарсія через допінг.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: допінг Раян Гарсія

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK