"Це злочин?": Промоутер різко відреагував на скандал із п'яним Ф'юрі

Представник боксера остудив запал критиків, які накинулися на його підопічного за нетверезий стан.
15 червня, 13:40
Тайсон Ф'юрі та Френк Воррен / Getty Images
Тайсон Ф'юрі та Френк Воррен / Getty Images

Голова промоутерської компанії Queensberry Promotions Френк Воррен, який представляє інтереси колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, прокоментував скандальний випадок, коли його підопічний перебрав з алкоголем і не міг самостійно залишити бар.

Представник британського боксера став на бік свого клієнта, відповівши критикам.

Читайте також: "Якийсь м*дак зняв його на відео": Ексчемпіон оцінив гучний випадок з п'яним Ф'юрі

"Багато хто почав заявляти, що це кінець епохи Тайсона Ф'юрі. Який фарс. Тайсона можуть судити лише тоді, коли він завершить кар'єру. Цього тижня з'явилося відео, на якому Тайсон сидить у місцевому пабі. Критики відразу почали точити ножі, бо їм не терпиться щось написати.

Звичайно, вони ж не знають, що Тайсону потрібно зовсім небагато, щоб напитися. У своїй книзі він написав, що йому достатньо трьох пінт, щоб відчути себе стомленим. І що з того? Хлопець розважається після тривалого та виснажливого тренувального табору, під час якого він отримав травму, і йому довелося відкласти бій з Олександром Усиком.

Хіба йому не можна розслабитися та випити? Чи отримував Джек Гріліш таку критику, коли люди спостерігали його п'яні святкування титулів на парадах Манчестер Сіті останні два сезони? Звичайно, ні! Все це виглядало кумедно і сприймалося, як хлопець просто насолоджується.

Тайсон просто робив те, що робить звичайна людина у перерві між роботою. Минулого тижня я сам трохи випив і був трохи п'яний. Хіба це злочин? Тайсон - легка ціль для критиків", - наводить слова Воррена Daily Star.

Раніше промоутер Усика потролив Ф'юрі після його гучного звернення до українця.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Тайсон Ф`юрі Френк Воррен

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK