Окрім шести суддів: Президент WBC наполягає на ще одному нововведенні у реванші Усик - Ф'юрі

Голова боксерської організації прагне полегшити ухвалення рішень у спірних моментах.
23 червня, 11:28
Усик і Ф'юрі проведуть реванш / Getty Images
Усик і Ф'юрі проведуть реванш / Getty Images

Президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман висловився про ще одне бажане нововведення у реванші між абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

Голова боксерської організації, який раніше наполягав на роботі шести суддів у поєдинках українця та британця, тепер заговорив про необхідність використання миттєвих відеоповторів для уникнення спірних моментів.

Читайте також: "Хочемо уникнути спірних моментів": У WBC наполягають на збільшенні кількості суддів у реванші Усик - Ф'юрі

"Відеоповтор - це правило, на якому WBC наполягає протягом останніх кількох років, але складно мати справу з Британською радою з контролю боксу, оскільки вони не схвалюють його використання. Під час бою між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком ми вимагали, щоб запровадили таке правило заради WBC. Ми будемо добиватися цього у матчі-реванші Усика та Ф'юрі, а також у кожному бою, в якому бере участь WBC.

Під час першого поєдинку Близькосхідна комісія професійного боксу була місцевим органом влади, але Британська рада мала на них великий вплив. Тому вони не пішли на наші умови. Все ж таки ми заявили, що якщо будуть великі розбіжності, то ми залишимо за собою право прийняття рішення після перегляду спірного моменту на великому екрані, щоб вплинути на ситуацію", - наводить слова Сулеймана talkSPORT.

Реванш Усик - Ф'юрі запланований на 21 грудня і має відбутися у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше Ф'юрі назвав причину поразки Усику.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK