Ломаченка закликали поступитися Стівенсону правом побитися з Девісом

Ексчемпіон радить Василю зустрітися у ринзі вже з переможцем.
10 липня, 21:02
Василь Ломаченко / Getty Images
Василь Ломаченко / Getty Images

Колишній чемпіон світу Пол Маліньяджі вважає, що Василь Ломаченко має надати Шакуру Стівенсону можливість першим побитися з Джервонтою Девісом.

На його думку, боксеру з України варто зустрітись уже з переможцем.

Читайте також: Команда Ломаченка відреагувала на чутки про готовність поступитися Стівенсону можливістю побитися з Девісом

"За останні місяці ми переглянули бої Стівенсон - Арутюнян, Девіс - Мартін і Ломаченко - Камбосос. Ми бачили, що Стівенсон, Девіс і Ломаченко синхронно перемогли. Якщо Стівенсона і Девіса вважають двома найкращими легковаговиками у світі, то Ломаченко, третій номер, у 36 років видав найбільш вражаючий виступ із цієї трійки.

Враховуючи всі досягнення Ломаченка, він став би привабливим суперником для Стівенсона та Девіса. Але ми бачили, як часто Ломаченко йшов на ризик, і здається, що натомість настав час для Девіса зробити те саме. Про Ломаченка говорять як про суперника і для Девіса, і для Стівенсона. Але бій Шакура та Джервонти - найбільший у легкій вазі. Нехай вони поб'ються, а потім Ломаченко, якщо захоче продовжувати битися, нехай зустрінеться з переможцем", - цитує Маліньяджі Boxing Scene.

Раніше Стівенсон повідомив, із ким може провести бій, якщо Ломаченко домовиться з Девісом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK