Втратив свідомість: Об'єднаний чемпіон середньої ваги потрапив до лікарні перед боєм

Непереможеного боксера госпіталізували через зневоднення, а захист титулів перенесли.
13 липня, 08:58
Жанібек Алімханули / Getty Images
Жанібек Алімханули / Getty Images

Чемпіон світу за версіями IBF та WBO у середній вазі казахстанець Жанібек Алімханули (15-0, 10 KO) був змушений знятися з бою проти новозеландця Андрея Міхайловіча (21-0, 13 КО).

Непереможений боксер за день до зважування знепритомнів через зневоднення і був госпіталізований, повідомляє Boxing News 24.

Читайте також: У команді Усика повідомили сенсаційний варіант продовження кар'єри після реваншу з Ф'юрі

Казахстанець мав провести захист титулів у Лас-Вегасі у суботу, 13 липня, але тепер бій перенесено на невизначений термін.

"Жанібек скидав вагу вчора ввечері, коли він втратив свідомість. Ми негайно відвезли його до медичного центру Spring Valley Hospital, де йому поставили крапельницю. Він був сильно зневоднений і в результаті не може битися", - повідомив менеджер боксера Егіс Клімас.

Промоутерська компанія Top Rank оголосила, що тепер головною подією вечора боксу на арені Palms Casino Resort у Лас-Вегасі, штат Невада, США стане бій проспекта легкої ваги Реймонда Муратальї (20-0, 16 KO) та ексчемпіона світу Тевіна Фармера (33) -5-1, 8 KO).

Нагадаємо, що у своєму останньому бою у жовтні 2023 року Алімханули об'єднав титули в середній вазі, здобувши дострокову перемогу над німцем Вінченцо Гуалтьєрі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: IBF WBO

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK