Раяну Гарсії загрожує тюремний термін за погром у готелі

Скандальному боксеру висунули офіційні звинувачення у вандалізмі.
19 липня, 10:40
Раян Гарсія / Getty Images
Раян Гарсія / Getty Images

Американський суперлегковаговик Раян Гарсія (24-1, 20 КО) ризикує опинитися за ґратами після того, як йому висунули офіційні звинувачення у вандалізмі за підсумками нещодавнього інциденту в готелі.

Американський боксер 8 червня влаштував погром у готелі Waldorf Astoria у Беверлі-Гіллс, імовірно, перебуваючи під дією алкоголю або наркотичних речовин, після чого був затриманий поліцією.

Гарсія завдав готелю збитків на суму 15 тисяч доларів, а максимальний термін, який загрожує спортсмену за це правопорушення становить один рік в'язниці.

Читайте також: Раяна Гарсію заарештували за звинуваченням у вандалізмі

Адвокат боксера повідомив, що його клієнт після інциденту вибачився перед персоналом готелю та відшкодував закладу завдану шкоду. Утім, він постане перед судом.

"Хоча ми вдячні, що в цій справі не було зареєстровано жодного постраждалого, але ця безрозсудна поведінка, яка завдає шкоди майну, демонструє неприйнятну зневагу до безпеки та спокою нашої спільноти. Наш офіс працюватиме над тим, щоб обвинувачений поніс відповідальність", - наводить слова окружного прокурора Лос-Анджелеса Джорджа Гаскона ESPN.

Судове засідання у справі Гарсії призначене на 7 серпня.

Нагадаємо, раніше Гарсія був дискваліфікований на рік, після того як його допінг-проби, взяті перед боєм з Девіном Хейні, дали позитивний результат. Також з його гонорару вилучили 1,1 мільйона доларів та зобов'язали заплатити штраф 10 тисяч доларів, а його поєдинок із Хейні визнали таким, що не відбувся.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Раян Гарсія

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK