Промоутер розповів, із ким хоче звести Джойса у разі перемоги над Чісорою

Представник боксера озвучив амбітні плани.
27 липня, 17:02
Джо Джойс / Getty Images
Джо Джойс / Getty Images

Френк Воррен, промоутер британського суперважковаговика Джо Джойса, висловився про його найближчий бій проти Дерека Чісори.

За його словами, у разі успіху він хотів би звести свого клієнта в ринзі з переможцем поєдинку між Даніелем Дюбуа та Ентоні Джошуа.

Читайте також: Джойс і Чісора провели напружену дуель поглядів

"Майбутнє Джо залежить від результату бою з Чісорою. Я думав, що Дереку слід було закінчити кар'єру кілька років тому, але він повернувся. Через їхній вік той, хто програв у цьому поєдинку, піде на дно. Якщо Дерек поб'є Джо, то я не знаю, що чекає на нього далі. Але у Джо не такий великий пробіг, як у Дерека. Джойс зазнав серйозної травми в першому бою з Чжилеєм, а потім програв важким нокаутом у другому поєдинку. Йому потрібна гарна перемога.

Не забувайте, що Джо переміг Джозефа Паркера у вересні 2022 року. Подивіться, де зараз Паркер після перемог над Деонтеєм Вайлдером і Чжилеєм. Зараз у надважкій вазі ти можеш перевернути кар'єру з ніг на голову за пару боїв.

У будь-якому разі бій Джойса з переможцем поєдинку Дюбуа - Джошуа став би чудовим британським дербі. Джо має історію з ними обома. Безперечно, я сподіваюся, що Дюбуа переможе Джошуа. Це був би чудовий реванш, особливо з огляду на те, що їхній перший бій закінчився тяжкою травмою Даніеля", - цитує Воррена ESPN.

Бій Джойса проти Чісори відбудеться 27 липня на O2 Арені в Лондоні.

Раніше Джозеф Паркер дав прогноз на бій Джойс - Чісора.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK