Джошуа пройшовся по Ф'юрі за образи в бік Усика: "Я вважаю його ідіотом"

Ентоні більше поважає українського чемпіона.
30 липня, 09:55
Ентоні Джошуа / Getty Images
Ентоні Джошуа / Getty Images

Колишній чемпіон світу у суперважкій вазі Ентоні Джошуа зізнався, що радий перемозі Олександра Усика над Тайсоном Ф'юрі у бою за титул абсолютного чемпіона світу, назвавши британця ідіотом:

Читайте також: "Я не чув зал": Усик назвав найскладніший момент бою з Ф'юром

"Я радий, що Ф'юрі не став абсолютним чемпіоном. Я просто вважаю його ідіотом. Якби на його місці був хтось інший, я б подумав, що це ганьба [те, що всі чотири пояси не будуть розіграні у реванші]. Я завжди говорив, що Ф'юрі ідіот, він зневажливо ставиться до інших. Не в тому сенсі, який мене хвилює, просто мені здається, що він думає, що, зачіпаючи інших людей, він почувається краще.

Я ні з ким не змагаюся. Я йду своєю доріжкою, але йому доводиться зачіпати людей, щоб почуватися добре, а так робити не можна. Те, як він зневажливо відгукувався про Усика, називаючи його то кроликом, то середньоваговиком, – це недобре для спорту. Якщо я буду поважати тебе, а ти будеш поважати мене, ми зможемо підняти цей спорт, і люди будуть думати, що ми – два найелітніших бійця у світі. Але Ф'юрі зачіпатиме тебе і змушуватиме тебе мати вигляд хлопця, який щойно вийшов із пабу і не відповідає твоєму рівню. Тоді він піде і отримає ляпаса, він заслужив на це", - сказав Джошуа у коментарі The Mirror.

Нагадаємо, наступний бій Джошуа проведе у вересні. Суперником Ентоні стане Данієль Дюбуа. Боксери зійдуться на рингу у боротьбі за титул IBF.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK