Богачук двічі відправляв у нокдаун Ортіса, але програв

Український тимчасовий чемпіон у захоплюючому протистоянні поступився рішенням суддів.
11 серпня, 07:45
Богачук поступився Ортісу / Getty Images
Богачук поступився Ортісу / Getty Images

Тимчасовий чемпіон за версією WBC у першій середній вазі українець Сергій Богачук (24-2, 23 КО) зазнав поразки у бою з американцем Верджилом Ортісом (22-0, 21 КО).

Поєдинок відбувся в ніч на неділю, 11 серпня, на Michelob ULTRA Arena у Лас-Вегасі, штат Невада, США, очоливши вечір боксу від промоутерської компанії Golden Boy Promotions.

Джерело: Getty Images

Читайте також: Ортіс виявив неповагу до Богачука, після чого почав звинувачувати команду українця в тому ж

Суперники від самого початку протистояння взялися до справи, влаштувавши в ринзі справжню зарубу. При цьому американський претендент виглядав упевненіше і перевершував свого опонента практично у всіх компонентах. Утім, саме Богачуку вдалося покласти Ортіса, але рефері нокдаун не зарахував.

Джерело: Getty Images

Український боксер намагався викидати більше, але американець чудово працював джебом, виглядав краще у боротьбі та робив ставку на силові удари. Після четвертого раунду суперникам повідомили, що нокдаун у першій трихвилинці на користь тимчасового чемпіона все ж таки був зарахований.

Богачук пропустив на початку сьомого раунду, але це не вибило його з бою і він зумів створити проблеми супернику, а в наступній трихвилинці оформити другий нокдаун. Українець упіймав суперника лівим хуком, після чого той опустився на настил рингу. Проте американець спробував відігратися і зміг приголомшити опонента, незважаючи на те що сам уже отримав розсічення.

На початку заключної трихвилинки вже Богачук ледь не опинився у нокдауні. Ортіс зумів дістати українця, але той встояв, а бій тривав усі відведені 12 раундів.

За підсумками поєдинку, судді рішенням більшості віддали перемогу Ортісу з рахунком 113-113, 114-112, 114-112.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Сергій Богачук

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK