Чухаджян отримав можливість поквитатися з непереможеним чемпіоном

Українському боксеру призначили другий бій з американцем, від якого він зазнав розгромної поразки.
16 серпня, 16:30
Чухаджян знову поб'ється з Еннісом / Getty Images
Чухаджян знову поб'ється з Еннісом / Getty Images

Претендент на титул IBF у напівсередній вазі українець Карен Чухаджян (24-2, 13 КО) має провести бій проти чемпіона організації американця Джарона Енніса (32-0, 29 КО).

Про це заявив промоутер американського боксера Едді Гірн, повідомивши, що Міжнародна боксерська федерація призначила його клієнту обов'язковий захист пояса проти колишнього суперника в особі українця.

Читайте також: Чухаджян переміг у бою за статус обов'язкового претендента на титул IBF

"Я хочу прояснити один момент. Я чув певні коментарі щодо Джарона Енніса, але йому призначили обов'язковий захист. Я не на сьомому небі від щастя через це, тому що Карен Чухаджян - хороший боєць, але Еніс уже боксував з ним раніше.

Ми нічого не можемо зробити з призначеним обов'язковим захистом, але хочемо проводити найбільші бої. Це розчаровує, але якщо це поєдинок, навпроти якого потрібно швидко поставити галочку, то ми це зробимо", - сказав Гірн у коментарі Boxing News.

Нагадаємо, що у січні 2023 року в бою за титул тимчасового чемпіона за версією IBF у напівсередній вазі Енніс здобув розгромну перемогу одноголосним рішенням суддів над Чухаджяном, який не взяв жодного раунду.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Карен Чухаджян

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK