"Мені вже нудно стало": Усик згадав підготовку до першого бою з Ф'юрі

Український чемпіон розповів, як сприймав постійні зриви та перенесення поєдинку з британцем.
13 вересня, 16:28
Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик / Getty Images
Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик / Getty Images

Колишній абсолютний чемпіон, а нині володар титулів WBC, WBA та WBO у надважкій вазі Олександр Усик згадав свій тренувальний табір перед першим боєм з Тайсоном Ф'юрі, в якому він здобув перемогу роздільним рішенням суддів у травні 2024 року.

Український боксер залишився задоволеним своєю підготовкою, проте єдиними неприємними моментами були постійні перенесення поєдинку.

Читайте також: Усик: Із задоволенням став би міністром спорту – і я стану ним

"Для мене немає різниці в тому, що він побачив у бою про мене. Головне - що я побачив про нього. Тренер, вся моя команда - ми вже переглянули бій у записі. У мене є своє коригування роботи, у тренера - своє. І у цьому ми зробимо щось нове.

Усе, що ми планували, ми це зробили. Усе залежало тільки від того, як поводитиметься мій опонент. Він поводився рівно настільки вільно, наскільки ми йому дозволяли. Тобто мій опонент поводиться так, як я дозволяю.

Ми зробили все, до чого готувалися, та все, що я тренував. Але ми виконали трохи більше роботи, ніж планували, бо наш табір тривав не три-чотири місяці, як завжди, а дев'ять. Тобто був бій - перенесли, знову дату наклали - перенесли, знову дата - Тайсон травмувався. Усе це переносилося, переносилося, переносилося, і якщо чесно, мені вже нудно стало в тому таборі, ми змінювали певну роботу. Але ми зробили все, що планували, і, дякувати Богу, перемога є", - сказав Усик у коментарі Kanał Sportowy.

Нагадаємо, реванш Усик - Ф'юрі запланований на 21 грудня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше повідомлялося, що Усик розпочав тренувальний табір перед реваншем із Ф'юрі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK