"Я був дуже вражений": Льюїс прокоментував перемогу Дюбуа над Джошуа

Легенді боксу сподобалося те, що він побачив під час чемпіонського поєдинку.
Сьогодні, 21:14
Леннокс Льюїс / Getty Images
Леннокс Льюїс / Getty Images

У ніч на неділю, 22 вересня, Даніель Дюбуа захистив чемпіонський титул за версією IBF у вагі, відправивши в нокаут Ентоні Джошуа.

Дюбуа вже в першому раунді відправив суперника на підлогу рингу, а в п'ятому рану він завершив справу, здобувши дострокову перемогу.

Після бою легендарний Леннокс Льюїс в інтерв'ю для BoxNation привітав чемпіона і похвалив його за правильний настрій на зустріч із Джошуа.

"Я був дуже вражений тим, як Дюбуа вийшов на бій. Він був позитивно налаштований, він був сфокусований, він був готовий. Він знав, що хоче вийти на ринг і завдати шкоди. Дюбуа назвав себе королем, і зараз він король, чемпіон. Відмінний бій, я дуже вражений. Дюбуа зробив свою роботу, мої вітання чемпіону".

Читайте також: "Отримав по каштанах": Дюбуа звинуватили у повторенні проти Джошуа брудного прийому, як у бою з Усиком

"Чи потрібно було зупиняти бій раніше? Я завжди кажу, що потрібно давати бійцю шанс, і Ентоні Джошуа мав багато шансів, але він був сильно вражений після першого удару і дійсно не зміг відновитися", - сказав Льюїс.

Раніше Чжан Чжілей висловив бажання зустрітися з Даніелем Дюбуа у поєдинку за звання чемпіона світу за версією IBF у надважкій вазі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK