"Розмір має значення": Менеджер Ф’юрі пояснив, чому той має перемогти Усика

Представник британця наголосив на його перевагах перед реваншем з українцем.
12 жовтня, 17:50
Ф'юрі та Усик проведуть реванш / Getty Images
Ф'юрі та Усик проведуть реванш / Getty Images

Спенсер Браун, менеджер ексчемпіона у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, висловився про майбутній реванш проти володаря титулів WBC, WBA та WBO Олександра Усика.

Представник британського боксера вважає, що його підопічний у повторному бою з українцем має максимально використати свої габарити.

Читайте також: "Будь ласка, одягай шолом": Промоутер Усика відповів на погрози Ф'юрі

"Я не хочу розкривати багато секретів, але я вважаю, що йому потрібно вийти в ринг у його природній вазі. Я не дієтолог, як ви можете бачити. Я думаю, його природна вага складає 124 кг. Я бачив його минулого тижня, і він був монстром. Він був величезний. Жодного жиру, він просто величезний. Я думаю, ось таким він і має бути.

Я думаю, що в останньому бою він виглядав надто струнким. І, як я казав, ми думали, що він виграє. Якщо він покращиться на 20%, то він легко виграє бій, чи не так? А якщо він покращиться на 30%, він виграє бій переконливо. До того ж тоді у нього не було спарингів. Він провів дуже мало спарингів через проблеми з оком.

Я нещодавно бачив фотографію Усика, і він виглядає дуже дрібним. Схоже, він дуже швидко набере та вийде в ринг з вагою 102-114 кг. Скільки він там був минулого разу? Тож цього разу, я думаю, Тайсон повинен бути більшим, сильнішим, у кращій формі, в якій він і буде, і я також думаю, що розмір має значення. Минулого разу він не був таким великим", - сказав Браун у коментарі iFL TV.

Реванш Усик - Ф'юрі відбудеться 21 грудня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше Ф'юрі пообіцяв взяти реванш в Усика.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK