Бетербієв та Бівол визначили абсолютного чемпіона світу в напівважкій вазі

Поєдинок тривав усі 12 раундів.
13 жовтня, 08:18
Бетербієв і Бівол / Getty Images
Бетербієв і Бівол / Getty Images

Увечері 12 жовтня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбулося шоу боксу з поєдинком за титул абсолютного чемпіона світу в напівважкій вазі (до 79,4 кг).

Головним боєм вечора стало протистояння володаря титулів WBC, IBF, WBO Артура Бетербієва, який представляв Канаду та уродженця Киргистану Дмитра Бівола (володар титулу WBA).

Бій завершився роздільним рішенням суддів 115:113, 116:112, 114:114. Зазначимо, що Бетербієв уперше в кар'єрі пройшов усю дистанцію поєдинку, яка складалася з 12 раундів.

Читайте також: "Нокаутую Тайсона і зникну": Пол зробив несподівану заяву перед боєм

Перший раунд розпочався з розвідки на дистанції, але потім Бівол почав перебивати опонента. До четвертого раунду перевага Бівола була очевидною, але потім Бетербієв почав працювати активніше.

У чемпіонських раундах Бівол лідирував за підрахунками очок від експертів і канадець активніше пішов у атаку, в спробі зрівняти рахунок на записках суддів. Намагався киргизстанський боксер клінчувати суперника, однак Бетербієв не зупинявся та проводив джеби через захист суперника. У підсумку судді віддали перемогу саме представнику Канади.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK