Екс-тренер Тайсона: Майк може завершити бій із Джейком Полом за 30 секунд

Джефф Фенек абсолютно впевнений у перемозі колишнього чемпіона світу.
Вчора, 17:01
Майк Тайсон / Getty Images
Майк Тайсон / Getty Images

Один із найкращих друзів, а за сумісництвом колишній тренер Майка Тайсона вважає, що в поєдинку з Джейком Полом той може заробити найлегші гроші у своєму житті.

На думку Джеффа Фенека, 58-річний боксер цілком здатний відправити свого суперника в нокаут всього за 30 секунд.

"Якби це було моє рішення, я б вважав за краще, щоб він взагалі не бився, але він буде битися. (Нещодавно) я розмовляв із ним кілька разів. Я говорив із ним про бій", - цитує Фенека Mirror.

"Насправді, якщо Майк буде працювати тільки по голові і нічого більше, і буде робити правильні речі, це можуть бути найлегші гроші, які він коли-небудь заробляв".

"Коли ви обидва наносите удари, шанси 50/50 на чиєсь попадання. Але якщо Майк сконцентрується і змусить його промахнутися, а потім змусить його заплатити... У цьому Майк експерт: у нього відмінні рухи головою".

Якщо він зробить це за 30 секунд, бій може закінчитися за 30 секунд. Майку просто потрібно використовувати свій здоровий глузд, не намагатися наносити удари, коли він завдає удару, змушувати його промахуватися і змушувати його платити
.

Джерело: Getty Images

Читайте також: "Він занадто старий для цього": Вайлдер розкритикував проведення бою Тайсон - Пол

Пол виграв 10 зі своїх 11 боїв. Єдиної поразки він зазнав від Томмі Ф'юрі, який був його найсильнішим противником з усіх. Тому Фенек вважає, що зірка соціальних мереж відчує всю силу Тайсона.

"У Джейка Пола немає ні навичок, ні знань боксу. Я спостерігав за ним, він виходив проти тих, хто не вміє битися. Коли ти більший і сильніший, це все добре". 

"Але Майк, будучи важковаговиком, був відмінним бійцем захисту. Він міг змусити людей промахнутися. Якщо він зробить це і завдасть контрудар, то бій буде закінчено".

"У світі немає ні найменшого шансу, що Джейк Пол зможе прийняти хук Майка Тайсона, удар правою рукою Майка Тайсона або аперкот Майка Тайсона. Це те, на що я сподіваюся. Я люблю Майка, він чудовий друг, він для мене як сім'я. Я просто сподіваюся, що все пройде добре".

Нагадаємо, що бій між Майком Тайсоном і Джейком Полом відбудеться 15 листопада в Арлінгтоні, США. Різниця у віці бійців становить практично 31 рік.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Майк Тайсон Джейк Пол

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK