Джошуа відмовляють від негайного реваншу з Дюбуа і порадили іншого іменитого суперника

Ексчемпіон закликав британця не поспішати з повторним боєм проти нещодавнього кривдника.
Вчора, 23:08
Ентоні Джошуа / Getty Images
Ентоні Джошуа / Getty Images

Колишній чемпіон світу Карл Фроч вважає, що Ентоні Джошуа не варто проводити негайний реванш проти володаря титулу IBF у надважкій вазі Даніеля Дюбуа.

На його думку, британцю варто дочекатися результату другого бою між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі та зустрітися зі співвітчизником, якщо той знову програє українцю.

Читайте також: "Може Джошуа, а може й ні": промоутер розкрив майбутнє Дюбуа

"Я щиро вважаю, що Джошуа не варто проводити негайний реванш з Даніелем Дюбуа. Якби їхній бій проходив інакше, і він опинився б у нокауті з одного удару, то тоді можна було б говорити про негайний реванш. Але Джошуа слід піти в зал, трохи поспарингувати і подивитися, що станеться в реванші Ф'юрі з Усиком. Це дасть йому невелику паузу, щоб зібратися з думками та зрозуміти, наскільки сильно він хоче залишитися у цій грі.

Якщо Усик переможе Ф'юрі, який є андердогом, то Джошуа може подивитися у його бік. Якщо Ф'юрі знову програє, його бій проти Ентоні Джошуа буде великим. Він збере стадіон Вемблі. Джошуа отримає величезний гонорар перед завершенням кар'єри. І якщо він поб'є Ф'юрі, то зможе піти з боксу з високо піднятою головою", - сказав Фроч.

Раніше було названо попередню дату реваншу Дюбуа - Джошуа.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK