Ф'юрі зізнався, що у його дружини стався викидень напередодні бою з Усиком

Сім'я британського боксера пережила трагедію.
Сьогодні, 13:19
Періс та Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Періс та Тайсон Ф'юрі / Getty Images

У травні цього року Олександр Усик роздільним рішенням суддів переміг Тайсона Ф'юрі і став абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Як виявилося, напередодні того поєдинку в родині британського боксера сталася трагедія: дружина Тайсона Періс втратила дитину - у неї стався викидень.

Про це "Циганський король" розповів під час прес-конференції в Лондоні.

"Вона втратила дитину в п'ятницю перед боєм, що було досить л*йново. Я не виправдовуюся, але вона була на шостому місяці вагітності. Це не схоже на невеликий викидень на самому початку. Ти повинна фізично народити мертву дитину, одна, поки твій чоловік перебуває в іншій країні", - цитує Ф'юрі The Guardian.

"Я не міг бути поруч із нею в той момент, і це важко для мене. Я був із цією жінкою довше, ніж не був із нею, тому мені важко, що я не міг бути з нею поруч".

"Коли вона сказала, що не може прийти, я зрозумів, що виникла проблема. Зазвичай вона приїжджає в тиждень бою, але в неї був високий тиск, і вона не змогла приїхати. Я попросив її розповісти, у чому справа, але вона не сказала. Тож я знав".

Джерело: Getty Images

"Я знав. Я знав, що це проблема. Я сказав своєму братові: "Вона втратила дитину". Вона ніколи не говорила мені, що втратила дитину, але я знав. Коли я повернувся, я отримав неминуче підтвердження, що її немає, але вона тримала це в таємниці".

Ф'юрі додав, що Туркі Аль аш-Шейх, голова Головного управління у справах розваг у Саудівській Аравії, запропонував його дружині прилетіти в Ер-Ріяд.

"Туркі запропонував нам приватний літак, щоб обійтися без високого кров'яного тиску, і сказав, що візьме з собою лікаря. Але коли я дізнався, що вона не може летіти, я зрозумів, що виникла велика проблема".

Говорячи про випробування, що випали на долю його дружини, Ф'юрі сказав: "Пройти через це наодинці - не дуже добре".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Неймовірний тролінг: Усик дав Ф'юрі підписати фото нокдауну першого бою

Він ще раз наголосив, що їхня особиста трагедія не має бути пов'язана з його поразкою Усику.

"Це не виправдання - ні, чорт забирай. Я людина честі. Я роблю те, що повинен робити, коли перебуваю на рингу. Я не думаю про такі речі, коли я в бою. Усе, що відбувається за межами рингу, не має значення, немає жодних емоцій. Про все це думаєш потім".

"У нас уже були викидні, і таке трапляється. Чи будуть у нас ще діти? Я не знаю, чи прийшла вона в норму після цього. Це потрібно пережити. Але більше ніяких болючих тем, інакше я розридаюся".

Раніше Тайсон Ф'юрі розповів про своє особливе ставлення до Федерації IBF і про те, що він збирається зробити з поясом IBF.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK