"Усик надзвичайно впевнений": Ексчемпіон оцінив шанси Ф'юрі в реванші

Відомий боксер поділився думкою про повторний бій британця та українця.
Сьогодні, 14:04
Ф'юрі та Усик проведуть реванш / Getty Images
Ф'юрі та Усик проведуть реванш / Getty Images

Колишній чемпіон світу Кріс Алгієрі прокоментував реванш між володарем титулів WBC, WBA та WBO у надважкій вазі Олександром Усиком та ексчемпіоном Тайсоном Ф'юрі.

За його словами, йому важко назвати однозначного фаворита, але він бачить, що українець підходить до поєдинку із неймовірно впевненим налаштуванням.

Читайте також: Неймовірний тролінг: Усик дав Ф'юрі підписати фото нокдауну першого бою

"Я буду чесний, я поняття не маю, як складеться реванш. Вони обидва чудові персонажі, феноменальні спортсмени та фантастичні чемпіони. Я говорю, що знаю.

Я бачив мову тіла Усика, яка показує найвищий рівень упевненості. Він був на пресконференції в костюмі вбивці, а справа зараз йде до Гелловіна, але подивіться, як він підніс це фото Тайсону на підпис, подивіться, як він стояв над ним. Він стояв там і переконався, що Тайсон зробить це, і він був дуже близьким до нього, некомфортно близьким. Для мене це свідчить про силу.

Усик надзвичайно впевнений, він не такий, яким був раніше. Зараз він надупевнений, і той факт, що він зміг зробити це з Тайсоном Ф'юрі, з таким гігантом. А тепер цей гігант сидить там і підписує фотографію, як Усик б'є його по обличчю - для мене це відтворює його силу.

У плані того, як піде цей бій і що трапиться в ринзі - я не можу зробити точну оцінку того, що станеться. Але я можу вам сказати, що я побачив багато сили в Усику на пресконференції", - сказав Алгієрі у коментарі ProBoxTV.

Реванш Усик - Ф'юрі відбудеться 21 грудня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше Ф'юрі назвав титул, за який ніколи не битиметься.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK