Ахметов виділить 60 млн грн в якості допомоги українському футболу

Кошти підуть клубам професійних ліг та дитячим проектам.
2022 г., 8 червня, 18:55
Рінат Ахметов / ФК Шахтар Донецьк
Рінат Ахметов / ФК Шахтар Донецьк

Президент Шахтаря Рінат Ахметов виділить із власних коштів фінансову допомогу у розмірі 60 млн гривень професійним лігам України та дитячим футбольним проектам, які опинилися у скрутному становищі через війну в Україні, повідомляє прес-служба "гірників".

Читайте також: Ахметов потерял 9,5 миллиарда долларов после начала войны - Forbes

"Сьогодні Україна переживає важкі часи. Вже понад 3 місяці йде війна проти Росії за нашу незалежність, за наші міста, за наших людей, дітей, за наше майбутнє. Війна йде одразу на кількох фронтах: військовому, економічному, інформаційному, дипломатичному. важкий час важливо бути згуртованими, довіряти та допомагати один одному.

ФК Шахтар вітає намір УАФ та клубів Прем'єр-ліги щодо проведення наступного чемпіонату України. Через складну економічну ситуацію в країні не всі можуть повноцінно готуватися до чемпіонату. У зв'язку з цим президент клубу Рінат Ахметов ухвалив рішення щодо підтримки українського чемпіонату, клубів Першої та Другої ліги, проектів дитячого футболу сумою у розмірі 60 мільйонів гривень.

Принцип солідарності є основою європейського футболу. Впевнені, допомагаючи, ми стаємо тільки сильнішими і робимо згуртованішими нашу велику дружну футбольну сім'ю. Разом – переможемо!", - наголошується у заяві донецького клубу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK