Вернидуб поділився враженнями про перший матч на чолі Кривбасу

Криворізький клуб зііграв з Олександрією.
2022 г., 13 липня, 18:11
Юрій Вернидуб / ФК Кривбас
Юрій Вернидуб / ФК Кривбас

Криворізький Кривбас, яким керує український спеціаліст Юрй Вернидуб, провів контрольний матч проти Олександрії. Цей матч став першим для нового головного тренера.

Наставник клубу поділився враженнями від свого дебюту. За словами Вернидуба, він щасливий, що зміг повернутися до роботи.

"По-перше, для мене це був перший матч після великої перерви. Дуже радий, що я знову повернувся до улюбленої справи, та працюю у Кривбасі, який дав мені цю можливість. Для першої гри на зборах емоцій було достатньо. Добре знаю головного тренера Олександрії Юрія Гуру, я вдячний йому за цей спаринг. Ми багато спілкувались до й після матчу.

Щодо гри, то у першому таймі на поле вийшло багато новачків, яких ми тільки-но підписали. Моменти були як у нас, так і у Олександрії. У першому таймі забили непоганий м’яч: хлопці гарно розіграли комбінацію й результативне завершення від Устименка. Взяли м’яча під контроль та провели хорошу атаку. Мені дуже сподобався цей гол.

Устименко: три матчі — три голи? Не хочу наврочити, але у нього багато чого виходить. Дай Боже, щоб у тому ж дусі він продовжував й надалі. Дуже талановитий хлопець, але ще є над чим працювати. Ті хлопці, які старші за нього, також продемонстрували сьогодні свій рівень, що вони дійсно вміють грати у футбол. Вміють терпіти, тримати м’яча, відбирати.

Другий тайм: я радий за нашу молодь. Також себе проявили гравці із досвідом: Хобленко, Дебелко, Рябов, Кліщук. Так, не забили пенальті, шкода. Але то таке, це лотерея. Будемо працювати над цим. Так, пропустили у кінцівці, зіграли 1:1, але мені дуже сподобалась гра молодих футболістів. Вони виконали те, про що ми говорили на тренуваннях.

Так, розумію, що їм ще важко, але молодь у нас непогана. Вірю, що вона нам допоможе у чемпіонаті. Будемо працювати далі. Так, можливо, прийде час, коли когось з молодих прийдеться відправити до U-19. Але хай вони про це не думають, я нікого не залишу поза увагою. Вони повинні пройти ці іспити та рухатися вперед. В цілому, сьогоднішнім матчем я задоволений", - наводить слова українця офіційний сайт клубу.

Джерело:  Офіційний сайт Кривбасу

КЛЮЧОВІ СЛОВА: футбол

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK