Шальке поступився Кельну у першому матчі після повернення до Бундесліги

"Королівські сині" посипалися після досить раннього вилучення.
2022 г., 7 серпня, 20:55
Кельн - Шальке
Кельн - Шальке

У рамках першого туру німецької Бундесліги Кельн на своєму полі приймав Шальке, який піднявся з другого дивізіону. Матч завершився перемогою господарів 3:1.

Новачок елітного дивізіону відзначився першим завдяки зусиллям уругвайця Родріго Салазара, але його гол був скасований через офсайд.

В кінці першого тайму хавбек Шальке Домінік Дрекслер, який, до речі, перейшов саме з табору "козлів" заробив пряму червону картку за грубий фол.

Вилучення прямо вплинуло на розклад поєдинку, і вже на старті другої половини зустрічі Люка Кіліан відкрив рахунок у матчі, а потім на 65 хвилині Флоріан Кайнц подвоїв перевагу господарів.

Ще через 10 хвилин, що вийшов на заміну Маріус Бюльтер відіграв один м'яч, але фінальне слово все ж таки знову було за Кельном. Деян Любичич встановив остаточний рахунок на табло.


Кельн - Шальке 3:1
Голи: Кіліан, 49, Кайнц, 65, Любічич, 80 — Бюлтер, 76.

Кельн: Швебє — Гектор, Шабо (Педерсен, 77), Кіліан, Шмітц — Скірі — Кайнц (Майна, 77), Любічич (Олесен, 85), Шиндлер (Адамян, 61) — Дітц (Лемперле, 86), Тільманн.

Шальке: Шволов — Оувейян, Йосіда, Камінскій, Бруннер — Крал (Чалханоглу, 89) — Мор (Флік, 78), Саласар (Бюлтер, 58), Краусс (Латца, 78), Дрекслер — Польтер (Теродде, 89).

Попередження: Бруннер.

Вилучення: Дрекслер, 35.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: футбол

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK