Тоттенхем вирвав нічию у вогняному матчі проти Челсі

Харрі Кейн врятував свою команду від поразки наприкінці зустрічі.
2022 г., 14 серпня, 20:46
Гаррі Кейн
Гаррі Кейн

У рамках другого туру АПЛ Тоттенхем на чужому полі зустрівся з Челсі. Поєдинок, у якому було багато цікавих подій, завершився з рахунком 2:2.

"Шпори" провалили початок зустрічі, віддавши повністю ініціативу своєму супернику, що призвело до забитого м'яча Каліду Кулібалі, який став для нього першим у футболці "синіх".

Челсі могли забивати ще, але натомість у середині другого тайму пропустили після "гарматного" удару П'єра-Еміля Х'єйберга.

Після цього епізоду між тренерами команд в особі Антоніо Конте і Томаса Тухеля відбулася перша суперечка в матчі, адже наставник Челсі вважав, що гол був забитий з порушенням правил і почав доводити це своєму візаві.

Трохи менше ніж через 10 хвилин Ріс Джеймс знову вивів свою команду вперед, але останнє слово було за Тоттенхемом. На 90+6 хвилині Харрі Кейн приніс своїй команді нічию ударом головою після подачі кутового.

А вже після фінального свистка знову скипіли пристрасті між Конте та Тухелем після чого, обидва наставники були вилучені і пропустять наступний матч своїх команд.


Челсі — Тоттенгем 2:2
Голи: Кулібалі, 19, Джеймс, 77 — Гойб’єрг, 68, Кейн, 90+6

Челсі: Менді — Джеймс, Тіаго Сілва, Кулібалі — Лофтус-Чік, Канте (Галлагер, 84), Жоржиньйо (Аспілікуета, 73), Кукурелья — Маунт, Гаверц (Броя, 89) — Стерлінг (Пулишич, 84).

Тоттенгем: Льоріс — Ромеро, Даєр, Девіс — Емерсон (Лукас Моура, 81), Бентанкур (Біссума, 79), Гойб’єрг, Сессеньон (Рішарлісон, 57) — Кулушевські, Сон (Перішич, 79) — Кейн.

Попередження: Джеймс, Менді, Гаверц.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK