Манчестер Юнайтед переграв Арсенал Зінченка завдяки дублю Решфорда

Підопічні Еріка тен Хага здобувають четверту перемогу поспіль після жахливого старту сезону.
2022 г., 4 вересня, 20:25
Маркус Решфорд  / Getty Images
Маркус Решфорд / Getty Images

У рамках центрального матчу шостого туру чемпіонату Англії Манчестер Юнайтед у рідних стінах зустрівся з лондонським Арсеналом.

"Каноніри" відзначились першими. На 12 хвилині матчу мяч у ворота відправив Габріель Мартінеллі, але у початковій фазі атаки один з гравців лондонців здійснив фол, тому після перегляду VAR арбітр відмінив гол.

Вже за правилами рахунок наприкінці першого тайму відкрив інший бразилець, а саме Антоні, який завдяки цьому встановив унікальне досягнення. Цей гол став єдиним до перерви, що дозволило господарям піти в роздягальню, ведучи в рахунку.

Після перерви лондонці завдяки зусиллям Букайо Саки зрівняли рахунок, але майже одразу підопічні Артети "посипались", пропустивши двічі впродовж 15 хвилин. Обидва рази завдяки швидким контратакам відзначився Маркус Решфорд. У першому випадку йому ассистував Бруну Фернандеш, а під час другого взяття воріт результативну передачу на англійця віддав Крістіан Еріксен.

Таким чином, колектив Еріка тен Хага, перемігши з рахунком 1:3 вчетверте поспіль бере три очки в чемпіонаті після двох поразок в двох стартових турах. 

В 6 турах Манчестер Юнайтед зміг набрати 12 пунктів та посісти п'яту сходинку в турнірній таблиці АПЛ. Арсенал зберігає за собою першу позицію з 15 баллами в активі.


Манчестер Юнайтед 3-1 Арсенал

Голи: Антоні, 35, Решфорд, 66, 75 - Сака, 60

Манчестер Юнайтед:  Де Хеа, Далот, Мартінес (Магуайр, 80), Варан, Маласія - Мактоміней, Еріксен, Фернандеш -, Антоні (Роналду,58) , Решфорд (Каземіро,80), Санчо (Фред, 67).

Арсенал: Ремсдейл, Зінченко (Нкетіа, 74), Габріель, Саліба, Уайт (Томіясу, 80) - Локонга (Вієйра, 74), Джака, Мартінеллі. Едегор (Сміт-Роу,74) , Сака - Жезус.

Попередження: Мактоміней, Магуайр, Еріксен - Саліба, Жезус, Сака


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK