"Робовласникам тут не раді": Ультрас Браги виступили з протестом проти власників ПСЖ, які купили акції клубу

Qatar Sports Investment придбав 22% акцій португальської команди.
2022 г., 15 жовтня, 19:27
Ультрас Браги
Ультрас Браги

Угруповання ультрас Brecara Legion 2003 на останньому матчі Браги виступило з протестом проти Qatar Sports Investment, які придбали акції клубу.

Напис на банері, з яким фанати португальців прийшли на гру з Юніоном Сен-Жилуаз у Лізі Європи, говорив: "катарським рабовласникам тут не раді".

Пізніше учасники угруповання випустили заяву, де виклали свої претензії до власників Парі Сен-Жермен.

"Позиція нашої групи завжди була дуже чіткою в цьому питанні, наша любов до Браги рухає нами, і ми завжди твердо стояли в боротьбі за об'єднавчий і популярний футбол.

Ми не плекаємо ілюзій мільйонних інвестицій і обіцянок титулів, ми добре знаємо цю брехливу риторику і знаємо, як вона закінчилася у багатьох клубах.

З підозрою ми спостерігаємо за приходом QSI (Qatar Sports Investments), чиї "керівники" явно причетні до жахливих злочинів, прикладом чого є тисячі смертей поневолених робітників, які працювали на будівництві споруд для цьогорічного чемпіонату світу з футболу.

Ми досі не знаємо, якими є справжні наміри QSI, але ми точно знаємо, що ними рухає не пристрасть до клубу, і тому ми будемо уважні та пильні до їхніх рухів.

Нам залишається залишити відкрите питання: чи приймуть члени клубу в обмін на нібито підвищення конкурентоспроможності гроші, заплямовані кров'ю невинних? Будемо сподіватися на цю відповідь найближчим часом", - йдеться у дописі ультрас.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Брага ПСЖ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK