Саудівський бізнесмен готовий заплатити нечувану суму за особливий квиток на матч Мессі та Роналду

Фанати футболу скучили за протистоянням португальця та аргентинця.
2023 г., 13 січня, 12:14
Кріштіану Роналду / Getty Images
Кріштіану Роналду / Getty Images

Саудівський бізнесмен Мушреф аль-Гамді готовий заплатити 2,2 млн фунтів за спеціальний VIP-білет на матч, де зійдуться Ліонель Мессі та Кріштіану Роналду, повідомляє The Guardian.

Нагадаємо, що 19 січня відбудеться поєдинок між ПСЖ та командою зірок Аль-Хіляля та Ан-Насра. Ця подія привернула увагу фанатів футболу, бо це може стати останнім очним протистоянням Мессі та Роналду.

Саме тому в Саудівській Аравії проходить аукціон, де розігрується спеціальний пропуск на цю зустріч, "За межами уяви", який дозволить не тільки подивитись матч, а й бути присутнім на церемонії нагородження та потім відвідати роздягальні команд.

Читайте також: Коли зарплата дозволяє: Роналду платитиме 250 тисяч фунтів на місяць за оренду 17 кімнат саудівського готелю

Генеральний директор AqarOne Мушреф аль-Гамді наразі є лідером аукціону зі ставкою в 2,2 млн фунтів. В будь-кого є час до вівторка, щоби перебити пропозицію саудівського багатія.

Нагадаємо, що в останнє Мессі та Роналду зустрічались на полі в 2020 році. Тоді Ювентус обіграв Барселону з рахунком 3:0, а португалець записав на свій рахунок дубль.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Кріштіану Роналду

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK