Центрбек Ман Сіті: Ми вважаємо, що у фіналі Ліги чемпіонів немає фаворита

Рубен Діаш очікує напруженої гри проти Інтера.
2023 г., 10 червня, 12:55
Рубен Діаш / Getty Images
Рубен Діаш / Getty Images

Захисник Манчестер Сіті Рубен Діаш поділився очікуваннями від майбутнього фіналу Ліги чемпіонів.

За словами португальця, у цьому матчі немає фаворита попри те, що люди можуть вважати інакше.

Читайте також: На боці Сіті - сила, на боці Інтера - забобони: хто виграє Лігу чемпіонів-2022/2023

"Найбільша помилка, яку ми можемо зробити, - це забути, що це фінал. Люди можуть говорити все, що хочуть, але ми вважаємо, що в цій грі немає фаворита. Фаворитом можна стати тільки тоді, коли виходиш на поле і починаєш щось робити.

Кожен сезон відрізняється. Щороку наше головне випробування - пошук балансу за тих ресурсів, які в нас є. Думаю, всі ми можемо погодитися, що цього сезону ми набули особливого балансу. Відчуваю, що відтоді, як я прийшов до цього клубу, ми створили дуже хорошу, збалансовану і сильну команду. На даний момент ми виграли два трофеї. Прагнемо останнього, зробимо все можливе, щоб його завоювати.

Кажу про це вже давно. У лютому настає наш найкращий період. З цього часу наша команда незмінно демонструє себе з найкращого боку. Сьогоднішній день не стане винятком. Це ще одна можливість для всіх нас проявити себе.

Ми маємо групу з п'яти капітанів, але кожен із нас сам по собі капітан. Кожен може сказати своє слово на полі, коли проб'є час. Це наша особлива якість. Кожен гравець був лідером у минулому. Ми зібрали цих футболістів разом. Коли потрібний момент настає, ми знаємо, що час діяти.

Небезпеку становлять не тільки один, два чи три гравці. Ми знаємо, що помилимося, якщо не приділимо хоч комусь достатньої уваги. Не збираємося припускатися цієї помилки", - сказав Діаш.

Нагадаємо, матч Манчестер Сіті - Інтер відбудеться, сьогодні, 10 червня о 22:00 за київським часом. На ISPORT буде доступна онлайн-трансляція матчу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK